Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter

                                                        

Завршени градежните активности на излетничко место Мавровица - Општина Свети Николе

Одржана инфо сесија во соработка со Фонд за иновации и технолошки развој

Потпишани договори за финансиска подршка на регионалниот бизнис центар при ЦРВПР и договор за финансиска подршка во рамки на проект: „Оддржлив и инклузивен рамномерен регионален развој 2017 – 2020 год.

Подготвителни активности за воведување на ИПАРД мерката „Унапредување и развој на руралната инфраструктура“

Одржана 3-тата Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Одржана Конститутивната седница на Меѓуопштинскиот одбор за управување со отпад во Вардарскиот плански регион

Одржана 2-рата Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Одржана консултативна работилница во рамки на изработката на пред-физибилити студија за воспоставување на меѓу-регионален технолошки парк во Источен и Вардарски плански регион

Одржана работилница на тема: “Зајакнување на координацијата помеѓу ЛЕР одделенијата во општините од Вардарскиот регион и Центарот за развој на Вардарски плански регион како и запознавање со работата на Центарот“

Одржана првата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance