Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter

 

Одржана Конститутивната седница на Меѓуопштинскиот одбор за управување со отпад во Вардарскиот плански регион

Одржана 2-рата Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

Одржана консултативна работилница во рамки на изработката на пред-физибилити студија за воспоставување на меѓу-регионален технолошки парк во Источен и Вардарски плански регион

Одржана работилница на тема: “Зајакнување на координацијата помеѓу ЛЕР одделенијата во општините од Вардарскиот регион и Центарот за развој на Вардарски плански регион како и запознавање со работата на Центарот“

Одржана првата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Одржана прва консултативна работилница за изработка на предфизибилити студија за воспоставување на меѓу-регионален технолошки парк (МТП) за Вардарскиот и Источниот плански регион

Одржана Конститутивна седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

Студиска посета на Центарот за развој на Вардарски плански регион од претставници на јавен, приватен и невладин сектор од Р.Косово

Започнување на градежни активности во рамки на Проектот ,,Заштита на водите на Езеро Младост преку регулирање на отпадните води во населба Отовица”

Потпишан договор во рамки на Проект „Подобрување на животната средина преку уредување на речните корита во вардарскиот регион , уредување на речното корито на реката Луда Мара – Општина Кавадарци“

Банер

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДенес361
mod_vvisit_counterВкупно807950

Copyright © 2018. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance