Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Одржана 23-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион PDF Print E-mail

Советот за развој на Вардарски плански регион на ден 27.06.2017 година ја одржа 23-тата седница во просториите на Општина Велес. Дневениот ред го сочинуваа вкупно 4 точки и истите беа едногласно усвоени. Раководителот на Центарот г-дин Марко Колев ги информираше Градоначалниците кои се и воедно членови на Советот за развој на Вардарски плански регион за аплицираните проекти, проекти кои се во фаза на реализација и за тековните активности на Центарот за развој на Вардарски плански регион.

 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance