Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Одржана 24-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион PDF Print E-mail

24-та Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион се одржа во текот на денешниот ден (20.07.2017 година) во просториите на општина Свети Николе. Се разгледуваа информации за нови повици за аплицирање на проекти за потребите на општините, како и Одлука за избор на раководител на Центарот за развој на Вардарски плански регион.


 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance