Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Организациска Поставеност PDF Печати Е-пошта

Основачи на Центарот за развој на Вардарски плански регион се Единиците на локална самоуправа од Вардарски плански регион

 

Градоначалници на Општините од Вардарскиот плански регион

  • Г-дин Славчо Чадиев, Градоначалник на Општина Велес и Претседател на Совет за развој на Вардарски плански регион
  • Г-дин Александар Панов, Градоначалник на Општина Кавадарци, член
  • Г-дин Ванчо Апостолов, Градоначалник на Општина Неготино, член
  • Г-дин Зоран Тасев, Градоначалник на Општина Свети Николе, член
  • Г-ѓа Жанета Чаушевска, Градоначалник на Општина Градско, член
  • Г-дин Горанчо Пановски, Градоначалник на Општина Чашка, член
  • Г-дин Стојанчо Лазов, Градоначалник на Општина Росоман, член
  • Г-дин Орце Цветковски, Градоначалник на Општина Лозово, член
  • Г-дин Трајче Димитриев , Градоначалник на Општина Демир Капија, член
 
Copyright © 2018. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance