Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
16-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион PDF Печати Е-пошта

На ден 17.05.2012 година во просториите на Општина Велес се одржа 16-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.

Претседателот на Советот за развој на Вардарски плански регион Г-дин Горан Петров го предложи следниот :

ДНЕВЕН  РЕД

1. Усвојување на Записник од 15-та седница одржана на 21.02.2012 год. на Советот за развој на Вардарски плански регион

2.Предлог – Одлука за усвојување на предлог-проекти за аплицирање во ИПА II Компонента –Прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција.3. Предлог-Одлука за усвојување на Годишен извештај за спроведување на Програмата за развој на Вардарски плански регион.

 3. Предлог-Одлука за усвојување на Правилник за внатрешна систематизација на Центарот за развој на Вардарски плански регион.

4. Разно

Предлог-Одлуките од Дневниот ред беа едногласно усвоени од страна на присутните членови на советот

 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance