Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Вработени во Центарот за развој на Вардарски плански регион PDF Печати Е-пошта

Д-р Игор Андреев - в.д Раководител на Центарот за развој на Вардарски Плански Регион

контакт: 043 615 353 е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Татјана Ѓурова - Раководител во Одделение за имплементација на проекти, регионален развој и меѓуопштинска соработка

контакт: 075 395 507  е-маил:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Марко Колев - Советник во Одделение за имплементација на проекти, регионален развој и меѓуопштинска соработка

контакт: 075 395 506 е-маил:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Татјана Темелковска - Раководител на Одделение за општи и административни работи, финансии и јавни набавки

контакт: 076 340 171     e-mail:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Меги Василеска - Соработник за меѓународна соработка

контакт: 075 309 482, е-маил:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Снежана Димитриевски - Административен координатор на проект

контакт: 043 615 353, е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Душица Габерова - Координатор на Регионален - Бизнис центар во Вардарски плански регион

контакт: 043 615 353, е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Мартин Мецановски - Архитект

контакт: 043 615 353, е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Јован Симсаров - Проектен асистент

контакт: 043 615 353, е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Зорица Јованова - Хигиеничар

контакт: 043 615 353

 

 

 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance