Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Инфраструктурно уредување на индустриска зона Караслари, Општина Велес PDF Print E-mail

Во Индустриската зона Караслари во тек се градежните активности во рамки на проектот "Инфраструктурно уредување на индустриска зона Караслари, Општина Велес" финансирани од Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, а имплементирани од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион. Истите се одвиваат во предвидената временска рамка.

 

 

 

 

 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance