Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Свечено пуштање во употреба на локален пат од клучка на магистрален пат Свети Николе-Куманово до село Орел PDF Печати Е-пошта

На ден 30.09.2016 год. во с.Орел, Општина Свети Николе се одржа свеченото пуштање во употреба на локален пат од клучка на магистрален пат Свети Николе-Куманово до село Орел во должина од 4.3км. Истиот е финансиран од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој преку мерката 321, а имплементиран од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион.

 

 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance