Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Склучен договор помеѓу Центарот за развој на Вардарски плански регион и ПЕР – Инженеринг Кавадарци PDF Print E-mail

На ден 04.10.2016 година е склучен договор помеѓу Центарот за развој на Вардарски плански регион кој се јавува како инвеститор и ПЕР – Инженеринг Кавадарци кој се јавува како изведувач во рамки на проектот “Изградба на систем за водоснабдување во Етно село Клисура – Општина Демир Капија” , финансиран од страна на Биро за регионален развој.

 


 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance