Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Центарот за развој на Вардарски плански регион склучи Договор со Програмата за развој на Обединетите Нации – УНДП за имплементација на нов проект PDF Печати Е-пошта

Центарот за развој на Вардарски плански регион склучи Договор со Програмата за развој на Обединетите Нации – УНДП за имплементација на нов проект: „Спроведување на колективни акции од Мерка 3 од Програмата за работа на Мрежата за инклузивен развој на Вардарски плански регион 2014-2016 и изработка на нова Програма за работа на Мрежата за инклузивен развој на Вардарски плански регион 2017-2020”.
Во рамки на овој проект, предвидена е изработка и монтажа на ПВЦ врати и прозори од термопан стакло во ЈОУДГ „Борис Трајковски” во општина Демир Капија, како и изработка на нова Програма за работа на Мрежата за инклузивен развој на Вардарски плански регион 2017-2020. 
Проектот е дел од Програмата на УНДП: „Иновативни решенија за подобар пристап до услуги на локално ниво” и истиот е финансиски поддржан од страна на УНДП, Општина Демир Капија и Центарот за развој на Вардарски плански регион.

 


 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance