Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Инфраструктурно уредување на дел од индустриска зона УЗ 8 Општина Неготино PDF Print E-mail

Во Општина Неготино во тек се градежните активности во рамки на проектот ,,Инфраструктурно уредување на индустриска зона УЗ 8 Општина Неготино”, финансирани од Министерство за локална самоуправа, а имплементирани од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион. 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance