Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Инфраструктурно уредување на индустриска зона УЗ 8 Општина Неготино PDF Печати Е-пошта

Во Општина Неготино се завршени градежните активности во рамки на проектот ,,Инфраструктурно уредување на индустриска зона УЗ 8 Општина Неготино”, финансирани од Министерство за локална самоуправа, а имплементирани од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион.


 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance