Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Центар за развој на Вардарски плански регион и Сојуз на стопански комори на Македонија PDF Печати Е-пошта

Центарот за развој на Вардарски плански регион и Сојуз на Стопански Комори на Македонија, на ден 14.12.2016 година склучија Меморандум за соработка, со цел поттикнување и развивање на сите облици на соработка, зголемување на потенцијали за промоција, размена на бизнис информации, заедничко планирање и организирање на семинари и трибини и поддршка за институционално партнерство за заедничко аплицирање на проекти, истражување, развој и образование.

 
Copyright © 2018. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance