Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Одржана 22-рата Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион PDF Печати Е-пошта

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 09.05.2017 година ја одржа 22-рата по ред Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион, во просториите на Општина Кавадарци. Дневениот ред го сочинуваа вкупно 6 точки и истиот беше едногласно усвоен. Раководителот на Центарот г-дин Марко Колев ги информираше Градоначалниците за аплицираните проекти од страна на Центарот за развој на Вардарски плански регион и проекти кои се во фаза на реализација, како и за тековните активности на Центарот. Покрај ова, од страна на членовите на Советот на Вардарски плански регион беше потпишан Договорот за соработка во 2017 година помеѓу Министерство за локална самоуправа и единиците за локална самоуправа од Вардарскиот плански регион.


 
Copyright © 2018. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance