Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Одржана работилница на тема: “Зајакнување на координацијата помеѓу ЛЕР одделенијата во општините од Вардарскиот регион и Центарот за развој на Вардарски плански регион како и запознавање со работата на Центарот“ PDF Печати Е-пошта

Денес во просториите на Центарот за развој на Вардарски плански регион се одржа работилница на тема: Зајакнување на координацијата помеѓу ЛЕР одделенијата во општините од Вардарскиот регион и Центарот за развој на Вардарски плански регион како и запознавање со работата на Центарот.

Целта на оваа работилница беше запознавање на учесниците вработени во одделенијата за Локален Економски Развој во Вардарскиот регион, со начинот на спроведување на политиките за рамномерен регионален развој како и воспоставување на подобра комуникација помеѓу ЛЕР одделенијата и Центарот за развој на Вардарски плански регион.

 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance