Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Одржана консултативна работилница во рамки на изработката на пред-физибилити студија за воспоставување на меѓу-регионален технолошки парк во Источен и Вардарски плански регион PDF Печати Е-пошта

Во рамки на изработката на пред-физибилити студија за воспоставување на меѓу-регионален технолошки парк во Источен и Вардарски плански регион, поддржана од канцеларијата на УНДП во Скопје и Czech Trust Fund, се оддржа консултативна работилница за дискусија на првиот нацрт документ (ПФС студија) со проектните партнери и проектниот тим.

Целта на работилницата беше дискусија за нацрт студијата, предложените сценарија и предлог решението и да се добијат повратни информации кои ќе бидат искористени за изработка на последната верзија на Пред-Физибилити студијата за ИТП.

 
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance