Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Потпишани договори за финансиска подршка на регионалниот бизнис центар при ЦРВПР и договор за финансиска подршка во рамки на проект: „Оддржлив и инклузивен рамномерен регионален развој 2017 – 2020 год. PDF Печати Е-пошта

 

На ден 13.04.2018 година Центарот за развој на Вардарски плански регион склучи Договор за финансиска подршка на регионалниот бизнис - центар во рамки на Центарот за развој на Вардарски плански регион и Договор за финансиска подршка на Центарот за развој на Вардарски плански регион а во врска со соработката на проектот „Оддржлив и инклузивен рамномерен регионален развој 2017 – 2020.

Проектот е  финансиски поддржан од страна на Владата на Швајцарската конфедерација претставувана од федералниот департмент за надворешни работи, дејствувајќи преку Амбасадата на Швајцарија во Република Македонија/Швајцарска Агенција за развој и соработка и Владата на Република Македонија, претставувана од Министерството за локална самоуправа.

 

 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance