Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Завршени градежните активности на излетничко место Мавровица - Општина Свети Николе PDF Print E-mail

Центарот за развој на Вардарски плански регион ги заврши градежните активности на Излетничко место Мавровица , Општина Свети Николе во рамки на проект: „Уредување на излетничко место Мавровица“ во кој Центарот за развој на Вардарски плански регион средствата за реализација ги обезбеди преку Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој преку Мерката 323.

 
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance