Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Информации

Информации

Title Filter     Display # 
# Article Title Hits
1 Известување за промена на локација на одржување на Јавна расправа по Нацрт Извештајот за стратегиска оценка на животната средина од спроведување на Регионалниот план за управување со отпад за Вардарскиот плански регион 2491
2 Обука за основни принципи за собирање на лековити ароматични растенија, шумски плодови, лишаи и печурки – зачувување на биодиверзитетот во Вардарски плански регион 2395
3 Инфраструктурно уредување на дел од индустриска зона УЗ 8 Општина Неготино 2178
4 Склучен договор помеѓу Центарот за развој на Вардарски плански регион и ПЕР – Инженеринг Кавадарци 2291
5 Инфраструктурно уредување на индустриска зона Караслари, Општина Велес 2045
6 Одржана 19-та Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион 2093
7 Оддржано првото Основачко собрание во рамките на иницијативата "Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристап " во Вардарскиот плански регион 3438
8 Одржана 15-та Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион 2575
9 Одржана обука бр.1 на тема: “Воспоставување на партнерство и формирање на ЛАГ-ови во Вардарски плански регион” во општините Велес, Неготино и Свети Николе 3176
10 Втора обука за собирачи на диво растечки растенија 3040
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Page 1 of 4
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance