Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Информации

Информации

Title Filter     Display # 
# Article Title Hits
11 Настан за соработка и размена на добри практики помеѓу регионот Алзас,Р. Франција и ВПР во доменот на виното 2746
12 УСАИД ќе ги ревитлизира руралните заедници во вардарскиот регион со помош на ЛЕАДЕР пристапот 2725
13 Програмата за регионален економски развој РЕД ГИЗ, Канцеларија Скопје, објавува повик за пројавување интерес за обезбедување консултантски услуги 2306
14 ОБЈАВА за ангажирање на волонтер 2341
15 OБЈАВА за ангажирање на волонтер 2254
16 PUBLIC CALL 3261
17 ANNOUNCEMENT FOR ENGAGEMENT OF A VOLUNTEER for a three-month period 3206
18 The “9th November” Acknowledgement was awarded to the United Nations Development Program in the Republic of Macedonia (UNDP) 3494
19 The Network of Regional Development Agencies of South-Eastern Europe (SEENORDA) was established 3340
20 A public hearing on the draft Report for Strategic Environmental Impact Assessment was held 3110
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Page 2 of 4
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance