Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Информации

Информации

Title Filter     Display # 
# Article Title Hits
21 Mr.Richard Howitt, member of the European Parliament, visited the Vardar Planning Region 3260
22 The UNDP will be supporting the Vardar Region development in the next two years 4714
23 INFORMATION: Feasibility study for identification of potentials of the Vardar Planning Region for use of renewables 3093
24 The Economic Council of the Veles Municipality Mayor commenced its work 2918
25 The Vardar regatta “Gemidzii” 2012 3041
26 Европски ден на претприемачот - Македонија 2012 2607
27 Физибилити студија за утврдување на потенцијалите на Вардарскиот плански регион за искористување на обновливи извори на енергија 2529
28 Презентација на наодите на територијалната секторска анализа во Вардарскиот плански регион 2758
29 Презентација на Нацрт-верзијата на Физибилити студија 2745
30 Ставање во употреба на детските програми од сунѓер, дрво и метал 2691
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>
Page 3 of 4
Copyright © 2020. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance