Македонски (Macedonia)English (United Kingdom)

                                       

 

FacebookTwitter
Информации
Физибилити студија за утврдување на потенцијалите на Вардарскиот плански регион за искористување на обновливи извори на енергија PDF Печати Е-пошта

icon Покана за обука 07.05.2012

icon Агенда 07.05.2012

icon Покана за презентација 08.05.2012

icon Агенда 08.05.2012

 

 
Презентација на наодите на територијалната секторска анализа во Вардарскиот плански регион PDF Печати Е-пошта

          По повод Европскиот денот на претприемачот, Центарот за развој на Вардарски плански регион и Фондацијата за одржлив економски развој ПРЕДА ПЛУС, одржаа презентација на тема “Презентација на наодите на територијалната секторска анализа во Вардарскиот плански регион”
Презентацијата се одржа во просториите на Ликовниот салон во Велес на ден 10-ти Ноември  2011 год.


Повеќе...
 
Презентација на Нацрт-верзијата на Физибилити студија PDF Печати Е-пошта

        Во Ликовниот салон во Велес на ден 30.11.2011 год. (среда) со почеток во 11:00 часот се одржа презентација на Нацрт-верзијата на ``Физибилити студијата за утврдување на потенцијалите на Вардарскиот плански регион за искористување на обновливи извори на енергија``,
         

Повеќе...
 
Ставање во употреба на детските програми од сунѓер, дрво и метал PDF Печати Е-пошта

Ставање во употреба на детските програми од сунѓер, дрво и метал во рамките на проектот ,,Физичките активности во функција на здрав психофизички развој на децата од предучилишна возраст,,

Во рамките на проектот,,Физичките активности во функција на здрав психофизички развој на децата од предучилишна возраст,, на ден 23.12.2011 година (петок) детски програми од сунѓер, дрво и метал беа свечено предадени и ставени во употреба во ЈОУ Детска градинка "Димче Мирче" од Велес.
Носител на проектот е Центарот за развој на Вардарски плански регион. Како партнери во проектот се јавуваат општините од Вардарски плански регион. Како надворешни партнери во проектот се јавуваат ЈОУ Детски градинки од Велес, Кавадарци и Неготино со свое финансиско учество кое го обезбедуваат од сопствените буџети со одлуки на Управните одбори.
Во рамките на проектот и останатите детски градинки од регионот беа опремени со програма од сунѓер, дрво и метал.
 

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 Следно > Крај >>

Page 6 of 7
Copyright © 2019. Центар за развој на Вардарски плански регион. Designed by Pance