Изведба на улични тротоари на улиците во Општина Росоман Печати

Во Општина Росоман во тек се градежните активности во рамки на проектот "Изведба на улични тротоари на улиците "Пере Тошев" , "Маршал Тито" и "Илинденска". Истите се одвиваат во предвидената временска рамка.