Skip to content

Одржана XIII- та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

ноември 24, 2020

Категории

    Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 23.11.2020 година ја одржа онлајн XIII- та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.

    На истата беше извршена презентација од страна на експертот Весна Кузмановиќ за предлог концептите со регионално значење за Вардарскиот плански регион произлезени од првата форумска сесија, а наменети за аплицирање по Програмата за рамномерен регионален развој за 2021 година, финансиски поддржана од Министерство за локална самоуправа- Биро за регионален развој.
 

   Имено, членовите на Советот едногласно ја изгласаа Одлуката за утврдување на концепт решенијата со регионално значење и приоритет за Вардарскиот плански регион.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy