Skip to content

Одржана XVII-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

март 31, 2021

Категории

   Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 31.03.2021 година ја оддржа онлајн седумнаесетата седница на Советот за развој на Вардарски плански регион, на која Градоначалниците изразија задоволство од сработеното во 2020 година, во која целосно се завршија 20 проекти од огромно значење за регионалниот развој. На Седницата, едногласно беа усвоени следниве документи:
– Годишен извештај за работата на Центарот за развој на Вардарски плански регион за 2020 година;
– Годишен извештај за спроведување на Програмата за развој на Вардарски плански регион за 2020 година;
– Годишен финансиски извештај за работењето на Центарот за развој на Вардарски плански регион за 2020 година;
– Завршна сметка на Центарот за развој на Вардарски плански регион за 2020 година.
   Исто така, Центарот за развој на Вардарски плански регион донесе Кодекс за употреба на социјалните медиуми од страна на вработените и ангажираните лица во Центарот, за што беа информирани и членовите на Советот за развој на ВПР.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy