Skip to content

Одржана XX-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

јули 15, 2021

Категории

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 14.07.2021 година ја оддржа онлајн, дваесетата седница на Советот за развој на Вардарски плански регион на која што се донесоа следниве одлуки :

  1. Одлука за усвојување на ДЕЛОВНИК за работа на Советот за развој на Вардарски плански регион;
  2. Одлука за распишување на Јавен оглас за избор на Директор на Центар за развој на Вардарски плански регион;
  3. Одлука за финансирање на Центар за развој на Вардарски плански регион за 2021 година;
  4. Одлука за усвојување на Регионална програма за инклузивен туризам на Вардарски плански регион 2021-2024;

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy