Skip to content

Month: септември 2021

Признание и награда на Центарот за развој на Вардарски плански регион

 На 13.09.2021 од страна на Министерот за локална самоуправа Г-н Горан Милевски беше доделено признание и награда на Центарот за развој на Вардарски плански регион, која во име на вработените ја
Прочитајте повеќе