Skip to content

Признание за посебен придонес во развојот на Општина Лозово

ДАТУМ

декември 27, 2021

Категории

 

🎖На 27.12.2021 во рамките на одбележувањето на “ДЕН НА ОПШТИНА ЛОЗОВО”, во просториите на општина Лозово Градоначалникот Г-дин Бошко Цветковски додели признанија на сите оние кои со своите дела во различни области ја промовираат општина Лозово низ целиот свет. 

 

  • Признание за посебен придонес во развојот на Општина Лозово доби Центарот за развој на Вардарски плански регион, коешто во име на центарот му беше врачено на в.д Директорот Г-ѓа Татјана Темелковска, за кое таа се заблагодари и најави продолжување и продлабочување на соработката со општината. 

 

  • Потврда за тоа е Договорот за соработка за реализација на проект од две годишната програма за рамномерен регионален развој за 2021-2022 година 🏗 „Патна инфраструктура до туристички локалитети : археолошки локалитет Ѓуземелци – Кнежје во општините Лозово и Свети Николе (фаза 1), манастир Св. Архангел Михаил во општина Градско и куќата на Коле Неделковски во општина Чашка“; кој што в.д Директорот г-ѓа Татјана Темелковска во име на Центарот за развој на Вардарски плански регион и градоначалникот на Општина Лозово го потпишаа во кабинетот на градоначалникот. 

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy