Skip to content

Одржана I-та седница на Советот за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

декември 29, 2021

Категории

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 29.12.2021 година ја одржа I-та онлајн Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.

  • На оваа Седница беше извршена презентација на Драфт студија за изградба на прифатилиште за кучиња скитници во Вардарски плански регион од страна на експертски тим, финансиски поддржан од Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП),
  • Се усвоија Акционен план за спроведување на Програмата за развој на Вардарски плански регион за 2022 година и Финансиски план за 2022 година.
  • На оваа седница се избра и претставник од здруженијата за член во Советот за развој на Вардарски плански регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy