Skip to content

Month: февруари 2022

II – ра Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

 Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 24.02.2022 година ја одржа online II-та Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион    На оваа Седница се усвои
Прочитајте повеќе

Tеренска посета на потенцијални социјални претпријатија од Вардарскиот плански регион

На 09.02.2022 година, Регионалниот центар за поддршка на социјални претпријатија во Вардарскиот плански регион во рамки на проектот „Поддршка на социјалните претпријатија“, организираше теренска посета на потенцијални социјални претпријатија од
Прочитајте повеќе