Skip to content

III – та Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

март 10, 2022

Категории

         Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 10.03.2022 година во просториите на Општина Велес ја одржа 3 – тата Седница на Совет за развој на Вардарски плански регион. Членовите едногласно ги усвоија годишните извештаи и завршната сметка за 2021 година и избраа претставник од бизнис заедницата за член во Советот за развој на Вардарски плански регион, со мандат од 4 (четири) години, без право на глас.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy