Skip to content

Одржана VII-та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

август 17, 2022

Категории

,

Центарот за развој на Вардарски плански регион на ден 16.08.2022 година (вторник) во просториите на општина Кавадарци ја организираше VII-тата Седница на Советот за развој на Вардарскиот плански регион. На седницата присуствуваа сите 9 градоначалници од Вардарскиот плански регион и на истата се реализираа следните точки на дневен ред :
 
  • Одлука за разрешување на в.д. Директор на Центарот за развој на Вардарски плански регион
  • Одлука за избор на Директор на Центарот за развој на Вардарски плански регион
 

Претседателот на Советот за Развој на Вардарски плански регион во свое име и во име на сите градоначалници и се заблагодари на сега веќе поранешната в.д. директорка Татјана Темелковска за досегашното успешно раководење со Центарот, а воедно му посака успешна и плодна работа на ново избраниот директор кој што беше избран едногласно со мандат од четири години. Новиот директор е досегашниот Раководител на секторот за Локален економски развој во Општина Кавадарци, Сашо Мошев.

Галерија

Документи

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy