Skip to content

Month: септември 2022

Завршени градежни активности во индустриска зона УЗУС, Општина Велес

Во Општина Велес се завршени градежните активности во рамки на проект: “Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарски плански регион преку изградба на патна инфраструктура во ИЗ УЗУС, општина
Прочитајте повеќе