Skip to content

Изградба на Обиколница во село Горно Јаболчиште, општина Чашка

ДАТУМ

март 16, 2023

Категории

,

На ден 15.03.2023 воведен е во работа економскиот оператор Ленди Груп ДООЕЛ Скопје.
  • Предмет на договорот е “Изградба на Обиколница во с.Горно Јаболчиште, општина Чашка” во вкупна вредност од 5.255.072,77 денари со ДДВ.
  • Рокот за изведба е 6 месеци.
  • Средствата се обезбедени преку БРР и сопствено финансиско учество на општина Чашка.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy