Skip to content

Одржана XII – та седница на Совет за развој на Вардарски плански регион

ДАТУМ

март 24, 2023

На 23.03.2023 во општина Демир Каприја се одржа XII-тата Седница на Советот за развој на Вардарски плански регион.

 
  • На седницата присуствуваа градоначалниците од Вардарскиот плански регион и се дискутираше по точките на дневниот ред.
  • Се донесе одлука за усвојување на Годишен извештај за реализација на програмата за развој
    на Вардарски плански регион за 2022 година
    ;.
  • Се донесе одлука за усвојување на Годишен извештај за финансиско работење на Центарот за развој на Вардарски
    плански регион за 2022 година;
  • Се донесе одлука за усвојување на завршна сметка на Центарот за развој на Вардарски плански регион за 2022 година;

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy