Skip to content

Хортикултурно и партерно уредување на кејот на Црна река во општина Росоман

ДАТУМ

мај 23, 2023

Категории

,

Во тек се градежните активности во рамки на проектот „Хортикултурно и партерно уредување на просторот покрај течението на реката Црна Река“ во општина Росоман, во рамки на кои ќе се добие ново урбано катче во кое ќе бидат изградени пешачки патеки и поставени клупи, масички, летниковци, перголи, фитнес справи, детски реквизити и останати содржини.

Имплементатор на проектот е Центар за развој на Вардарски плански регион.

Изведувач на градежните работи е Градба Промет Кавадарци

Проектот е финансиран од Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој.

Видео

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy