Skip to content

Испорака на две “Mултифункционални машини за чистење (метларки)” за општините Неготино и Демир Капија

ДАТУМ

март 11, 2024

Категории

,

Во текот на минатата недела од страна на економскиот оператор “ДПТУ BRAKO ДОО” беа испорачани две “Mултифункционални машини за чистење (метларки) за општините Неготино и Општина Демир Капија”.
“Метларките – Green Machines 636 Stage V” – се набавени во рамките на проектот „Развој и унапредување на условите за одржување на чиста и здрава животна околина преку набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената на јавните површини во општина Неготино и Демир Капија“.
💶 Финансиската конструкција на овој проект изнесува 7.882.297,00 денари.
💰 Проектот е финансиран од Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy