Skip to content

Заштита на животната средина во Вардарскиот регион преку финализирање на речното корито на река Луда Мара, општина Кавадарци

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јуни 15, 2020

Датум на реализација

февруари 15, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

21504969

Име на проектот:
Заштита на животната средина во Вардарскиот регион преку финализирање на речното корито на река Луда Мара, општина Кавадарци

Партнери:
Општина Кавадарци

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
21.504.969,00 мкд

  • 5.609.970,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 15.894.899,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Кавадарци ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Кавадарци
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram