Skip to content

Зајакнување на капацитетите на ТППЕ во општина Велес, Неготино, Свети Николе и Кавадарци преку набавка на високо професионални специјализирани возила согласно европските стандарди.

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

мај 1, 2022

Датум на реализација

ноември 1, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

24600000

Име на проектот:
Зајакнување на капацитетите на ТППЕ во општина Велес, Неготино, Свети Николе и Кавадарци преку набавка на високо професионални специјализирани возила согласно европските стандарди.

Партнери:
Општина Велес, Општина Кавадарци, Општина Неготино, Општина Свети Николе

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
24.600.000,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: Општина Велес, Општина Кавадарци, Општина Неготино, Општина Свети Николе
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram