Skip to content

Инсталирање на мерни станици за смарт земјоделство

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

мај 1, 2022

Датум на реализација

ноември 1, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

10895375

Име на проектот:
Инсталирање на мерни станици за смарт земјоделство

Партнери:
Општина Кавадарци, Општина Неготино, Општина Росоман, Општина Демир Капија

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
10.895.375,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: Општина Кавадарци, Општина Неготино, Општина Росоман, Општина Демир Капија
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram