Skip to content

Одржување на чиста и здрава животна средина преку набавка на специјализирани возила за потребите на ЈКП во општините Лозово, Демир Капија, Неготино и Росоман

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 1, 2020

Датум на реализација

февруари 26, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

20223542

Име на проектот:
Одржување на чиста и здрава животна средина преку набавка на специјализирани возила за потребите на ЈКП во општините Лозово, Демир Капија, Неготино и Росоман

Партнери:
Општина Лозово, Општина Демир Капија, Општина Неготино, Општина Росоман

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
20.223.542,00 мкд

  • 5.079.105,00 мкд ( Камион за отпад во општина Неготино).
  • 5.079.105,00 мкд ( Камион за отпад во општина Демир Капија).
  • 5.658.100,00 мкд ( Цистерна за миење улици во општина Лозово).
  • 4.347.232,00 мкд ( Трактор со приклучна механизација во општина Росоман).
  • 60.000,00 мкд ( надворешен стручен надзор ).

 

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Лозово, Општина Демир Капија, Општина Неготино, Општина Росоман
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram