Skip to content

Патна инфраструктура до туристички локалитети: арехолошки локалитет Ѓуземелци Кнежје во општините Лозово и Св Николе (фаза 1), манастир Св. Архангел Михаил во општина Градско и куќата на Коле Неделковски во општина Чашка

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

мај 1, 2022

Датум на реализација

ноември 1, 2022

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

24190018

Име на проектот:
Патна инфраструктура до туристички локалитети: арехолошки локалитет Ѓуземелци Кнежје во општините Лозово и Свети Николе (фаза 1), манастир Св. Архангел Михаил во општина Градско и куќата на Коле Неделковски во општина Чашка

Партнери:
Општина Градско, Општина Чашка, Општина Лозово, Општина Свети Николе

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
24.190.018,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: Општина Градско, Општина Чашка, Општина Лозово, Општина Свети Николе
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram