Skip to content

Подобрување на животната средина преку пејсажно и комунално уредување на крајбрежјето на река Бошавица, општина Демир Капија 

Состојба на проект

Датум на отпочнување

август 15, 2019

Датум на реализација

декември 2, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5264213

Име на проектот:
Подобрување на животната средина преку пејсажно и комунално уредување на крајбрежјето на река Бошавица, општина Демир Капија

Партнери:
Општина Демир Капија

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
5.264.213,38 мкд

  • 4.264.012,84 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 1.000.200,54 мкд ( кофинансирани средства од општина Демир Капија ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Демир Капија
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram