Skip to content

Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарски плански регион преку изградба на систем за водоснабдување во ИЗ Мамутчево, општина Велес ( втора фаза )

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 1, 2019

Датум на реализација

ноември 1, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

10665394

Име на проектот:
Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарски плански регион преку изградба на систем за водоснабдување во индустриска зона Мамутчево, општина Велес ( втора фаза )

Партнери:
Општина Велес

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
10.665.394,00 мкд

  • 6.144.377,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 4.521.017,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Велес ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Велес
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram