Skip to content

Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарскиот плански регион преку изградба на систем за водоснабдување во село Отовица, општина Велес

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јуни 15, 2020

Датум на реализација

ноември 25, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6606866

Име на проектот:
Подобрување на животниот стандард на граѓаните во Вардарскиот плански регион преку изградба на систем за водоснабдување во село Отовица, општина Велес

Партнери:
Општина Велес

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
6.606.866,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Велес
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram