Skip to content

Подобрување на инфраструктурните услови за создавање на мултифункционален објект за подршка на културно-уметнички и спортско рекреативни настани во општина Лозово

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 27, 2020

Датум на реализација

декември 1, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7640533

Име на проектот:
Подобрување на инфраструктурните услови за создавање на мултифункционален објект за подршка на културно-уметнички и спортско рекреативни настани во општина Лозово

Партнери:
Општина Лозово

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
7.640.533,00 мкд

  • 5.877.708,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 1.762.825,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Лозово ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Лозово
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram