Skip to content

Подобрување на квалитетот на услугите од областа на културата преку зголемување на енергетската ефикасност на Домот на културата во општина Свети Николе

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 28, 2020

Датум на реализација

декември 21, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

8571524

Име на проектот:
Подобрување на квалитетот на услугите од областа на културата преку зголемување на енергетската ефикасност на Домот на културата во општина Свети Николе

Партнери:
Општина Свети Николе

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
8.571.524,00 мкд

  • 6.123.778,00 мкд ( средства од Биро за регионален развој )
  • 2.447.746,00 мкд ( кофинансирани средства од општина Свети Николе ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Свети Николе
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram