Skip to content

Подобрување на патната инфраструктура преку реконструкција на локални патни правци од с. Горно Врановци до регионален пат – Р2344 Чашка-Дреново, општина Чашка (втора фаза) и Улица 1 во с.Подлес, општина Градско

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

април 1, 2020

Датум на реализација

ноември 1, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6625239

Име на проектот:
Подобрување на патната инфраструктура преку реконструкција на локални патни правци од с. Горно Врановци до регионален пат – Р2344 Чашка-Дреново, општина Чашка (втора фаза) и Улица 1 во с.Подлес, општина Градско

Партнери:
Општина Чашка, Општина Градско

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
6.625.239,00 мкд

Дел 1 – 4.390.407,00 мкд ( реконструкција на локални патни правци од с. Горно Врановци до регионален пат – Р2344 Чашка-Дреново во општина Чашка (втора фаза) ).

Дел 2 – 2.234.831,50 мкд ( реконструкција на Улица 1 во с.Подлес во општина Градско ).

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чашка, Општина Градско
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram