Skip to content

Подобрување на руралната инфраструктура во Вардарски плански регион преку изградба на центар за откуп на земјоделски производи во општина Градско

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 20, 2019

Датум на реализација

декември 2, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5836387

Име на проектот:
Подобрување на руралната инфраструктура во Вардарски плански регион преку изградба на центар за откуп на земјоделски производи во општина Градско

Партнери:
Општина Градско

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
5.836.387,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Градско
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram